Maak het visueel

Het visueel weergeven van informatie, bijvoorbeeld in de vorm van afbeeldingen, illustraties, (interactieve) infographics of animaties, is niet alleen leuk maar ook effectief. Mensen zijn visueel ingesteld en informatie blijft dan ook beter hangen.

Het vertalen van tekst (informatie, kennis) naar beeld en symbolen is een vak apart waar vooral Mark heel sterk in is. Hij helpt je hier dus graag bij. Bel of app Mark op 06-54930728

Gratis

Via Pixabay en Pexels kun je gratis een aantal van onze foto’s downloaden en rechtenvrij gebruiken (waaronder onderstaande foto van de gitaren).

De juiste toon

Mark is in zijn vrije tijd een enthousiaste muzikant vindt het leuk om af en toe muziek te produceren (in onze huiskamer/thuisstudie hangen en staan twaalf (bas)gitaren, twee gitaarversterkers, een digitale piano en een synthesizer). Hij zoekt daarbij vooral het experiment op.

Soundcloud

Op Soundcloud vind je een aantal van zijn tracks. Deze tracks zijn bijvoorbeeld te gebruiken als soundscapes of achtergrondmuziek voor commercials, animaties, presentaties, korte video’s en meditaties.

Heb je interesse of specifieke wensen, neem dan contact op met Mark.